INFO

Na de bevers begint het echte werk, de groep wordt belangrijker en af en toe moeten er verantwoordelijkheden opgenomen worden. Spelen blijft weliswaar het centrale uitgangspunt. De jongste Welpen leren van de oudsten, de oudsten dragen dan weer zorg voor de jongsten. Vanaf de Welpen starten we met het geven van echte scoutstechnieken, zoals: knopen, spoortekens, seinen, fietser… Alles op maat van het kind natuurlijk! Gedurende twee jaar krijgen de Welpen de mogelijkheid om te groeien en helemaal open te bloeien. In deze twee jaar krijgen de Welpen ook de kans om hun wet en belofte te behalen. Fun, avontuur en nieuwe vriendschappen zijn gegarandeerd!

Leeftijd

7 tot 9 jaar

data kampen

paaskamp: 3 tot en met 5 april
groot kamp: 12 tot en met 19 juli

wekelijkse vergadering

zaterdag van 14u tot 17u
rugzak met koekje en drankje

contacteer ons!

welpen@fosdesperwer.be
0499 64 38 39

LAATSTE NIEUWS

10/11/2020

Ledenstop: je kan niet meer inschrijven bij de welpen

Er kunnen helaas geen nieuwe leden inschrijven bij de welpen dit jaar. Wij zijn nu al met een enorme groep leden en moeten omwille van de coronamaatregelen jammer genoeg werken met wekelijkse inschrijvingslijsten. Daarom willen we het liefst voorrang geven aan de leden die reeds zijn ingeschreven. Volgend jaar ben je uiteraard meer dan welkom!

10/11/2020

Wekelijkse inschrijvingslijst Welpen

Belangrijk bericht! Vanaf zaterdag 17 oktober zijn wij genoodzaakt om te starten met een wekelijkse inschrijvingslijst bij de welpentak. We zijn dit jaar met een groot aantal welpen en om de bubbel van 50 personen te respecteren, moeten we vanaf nu een inschrijvingslijst invoeren. Alle uitgebreide informatie vinden jullie terug in jullie mailbox of in de infobrief onderaan deze pagina (zie documenten). Lees deze brief dus aandachtig!

Leiding

Raksha

Takleider

Ikki

Assistent-Takleider

Sambhur

Assistent-Takleider

Jacala

Assistent-Takleider

Kottick

Assistent-Takleider

Kigo

Assistent-Takleider

Marala

Assistent-Takleider

Baloe

Assistent-Eenheidsleider