INFO

Vanaf de jongverkenners word je een echte scout! Sjorren, tenten opzetten en op trektocht gaan kunnen hier uiteraard niet ontbreken. De grootste uitdaging voor onze leden zal vanzelfsprekend het behalen van hun totemnaam zijn. Spel en fantasie blijven van groot belang voor onze jongste leden op zondag. We vormen een hechte groep waar teamwork, avontuur en zorgen voor elkaar een hoofdrol spelen.

Leeftijd

11 tot 13 jaar

data kampen

paaskamp: 7 tot 9 april 2023
groot kamp: 16 tot 24 juli 2023

wekelijkse vergadering

zondag van 14u tot 17u15
eigen break of centje

contacteer ons!

jongverkenners@fosdesperwer.be
0494 27 78 98

LAATSTE NIEUWS

12/22/2021

Kerstsneukeltour 26/12

Beste ouders en leden Deze zondag zullen alle takken van zowel zaterdag als zondag aanwezig zijn op de scouts. Om grote drukte te vermijden zullen wij met de fiets op (kerst)sneukeltour gaan.  Benodigdheden: Fiets (met lichten) €2 kerst verkleedkleding ( kerstmuts, kersttrui, kerstsjaal,...)

6/28/2021

Barbecue donderdag 1 juli

Om de vakantie goed in te zetten, houden wij op donderdag 1 juli een heuse barbecue. Jullie hoeven enkel je eigen vleesje mee te brengen, wij zorgen voor de rest! Wij hebben er al zin in!! Veel liefs van de leiding, Buffel, Wevertje, Ekster, Veldmuis, Mandril, Meerkat, Bosbok en Lijster

6/10/2021

Verloop vanaf 13 juni

Dag iedereen! Vanaf 13 juni houden we terug scouts op het normale uur, van 14u tot 17u15. Ook hoef je niet meer in te schrijven. De versoepelingen geven ons weer een beetje meer ademruimte. Tot zondag!

5/31/2021

Inschrijven groot kamp

Dag iedereen! Vanaf nu kan je inschrijven voor het groot kamp deze zomer. Wij gaan op kamp van 15 tot 23 juli. Raadpleeg zeker de infobrief onderaan deze pagina voor meer informatie!

Leiding

Gedreven Pagodroma

Takleider

Luchthartige Zanco

Assistent-Takleider

Vernuftige Olifant

Assistent-Takleider

Zachtaardige Carapitto

Assistent-Takleider

Gevatte Cheetah

Assistent-Takleider

Benevolente Abelii

Assistent-Takleider

Ongedwongen Radjako

Assistent-Takleider

Franke Kokaburra

Assistent-Takleider

Expressieve Alpaca

Eenheidsleider